На доживотен затвор е осъден мъж, определен от разследващите като зловещо

...
На доживотен затвор е осъден мъж, определен от разследващите като зловещо
Коментари Харесай

Как да се отърва от труп: Мъж наряза жена си на 224 парчета

На пожизнен затвор е наказан мъж, избран от проверяващите като  " злокобно страшилище ", откакто разрязал тялото на брачната половинка си на повече от 200 части.

Никълъс Метсън е признал, че е умъртвил 26-годишната Холи Брамли през март 2023 година След това е платил на собствен другар 50 паунда, с цел да му помогне да изхвърли останките ѝ в река.

28-годишният мъж е намушкал жена си с нож най-малко четири пъти, преди да разчлени и прибере частите от тялото ѝ в продължение на седмица в кухненския им килер на жилището им в Линкълн, Англия.

Прокурорите разказват Метсън като " перверзен и безчовечен ", заявявайки, че методът, по който е нарязал брачната половинка си на най-малко 224 обособени части, е " надалеч оттатък нужното за пренасяне на тялото ".

Пред съда е оповестено, че останките на госпожа Брамли са открити от член на обществеността, който в началото помислил, че принадлежат на животно.

Breaking: Nicholas Metson Who Cut His Wife Holly Bramley Into 224 Pieces Is Jailed For Life
— Gordon’s News (@gordons_news)
Метсън е споделил на полицията в Линкълншир, че брачната половинка му е напуснала дома им дружно с членове на локалния екип за спешни обстановки в региона на психологичното здраве - само че служителите на реда забелязали " мощна миризма на белина " и разкрили окървавени чаршафи, както и трион върху забрадка.

След като му е повдигнато обвиняване за убийството на госпожа Брамли, инспекцията на телефона на Метсън разкрива, че той е направил търсения в Гугъл за " по какъв начин да се отърва от мъртвец " , " какви помощи мога да получа, в случай че жена ми почине " и " Бог прости ли ликвидиране ".

След гибелта ѝ килърът изпраща известия на приятелите жена си от нейния профил във Фейсбук, с цел да ги накара да мислят, че тя към момента е жива, и си изпраща пари от банковата ѝ сметка.

BREAKING: Nicholas Metson who cut his wife's body into more than 200 pieces has been jailed for life.

Metson had admitted to murdering 26-year-old Holly Bramley in March 2023.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР